Champagne,  Champagne,  HJEM

Once upon a time in Champagne…

«Champagne Château de Boursault» er et familieeid champagnehus med en historie og et slott som kunne vært hentet ut fra en eventyrfilm. Slottet er ble bygget av Madame Veuve Clicquot og hun bodde her i deler av sitt liv. Dette fantastiske stedet er et «must» hvis man ferierer i Champagne!

Vi var så heldige å få en Champagne smaking med en av eierene, Alex Fringhian, da vi besøkte denne magiske vingården. Med stor gjestfrihet og innlevelse fortalte han eiendommens historie, mens vi fikk smake på de edle dråpene. Hvis du har lyst, kan du lese historien her «Château de Boursault»

Château de Boursault sin champagne er like god som stedet er vakkert, og selv om vi ikke hadde plass i bilen, ordnet Alex med transport slik at vi fikk levert champagnen hjem på døren.

Noe av det beste med å dra på ferie er jo å komme hjem å kose seg med ting man har «shoppet» på tur. Champagnen fra Château de Boursault smaker like godt i baren på huset, som den gjør i hagen til Madame Veuve Clicquot…..

God helg til dere alle!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *