CAMILLAK,  HJEM

SidDickens Giveaway….

Vi har ryddet på lageret og funnet en eske med 8 SidDickens, «T202 Epistle» fliser, som ble lansert våren 2008 og som ble tatt bort fra kolleksjonen i 2012. Av denne «skatten» har jeg bestemt meg for å gi bort to fliser, til to heldige vinnere, fredag 31. august 2018.

 

Det eneste du behøver å gjøre for å delta i trekningen av flisene, er å abonnere på nyhetsbrev fra bloggen min, samt å like CamillaK på Facebook

«T202 Epistle» har denne vakre teksten på baksiden:

«Words we parted for,
Tenuous waits; days long.
Know my only allegiance is to you.»

 

Ikke la denne muligheten gå fra deg! Abonner på nyhetsbrev (husk og bekreft e-mail adressen) fra bloggen min og like CamillaK på Facebook før 31. august og jeg sender SidDickens flisen kostnadsfritt i posten til deg (kun innen Europa), hvis du er den heldige vinner…

Vinnerene blir annonsert fredag 31. august.

Lykke til!

XOXO,
CamillaK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *