HJEM,  Paris,  TRAVEL

«Ralph’s», an American in Paris…………

Femten minutter gåtur fra «Pont Neuf» eller «Jardin du Luxembourg» opplever du et lite stykke Amerika midt i en av Paris sine beste shoppinggater. «Ralph’s» er en restaurant i Ralph Lauren sin visjon og er en opplevelse man ikke må gå glipp av hvis man er glad i vakre omgivelser. For mer informajon ser her  «Ralph’s»

Bak store blå dører venter det dere en romantisk hage i fantastisk «New England Style».

 

Men hvis været ikke spiller på lag, eller hagen er fullbooket, så er det ingen nedtur og spise inne…

 

Dette er en av de vakreste og meste gjennomførte restaurantene jeg har opplevd. Jeg har vært her på våren, men jeg ønsker meg et besøk ved juletider. Jeg vil tro at dette stedet er enda mer magisk når det er julepyntet (hvis det er mulig).

 

Her serveres tradisjonell amerikansk mat…

 

…og det kan være vanskelig å velge. Cheesecake eller…

 

…en «liten» carrot cake? Uansett, det er muligheter for å dele…

 

Hvis man har vært her en gang, er sjansen stor for at man tar turen igjen!

Jeg gleder meg allerede!

One Comment

  • Caroline New

    Flott innlegg, Camilla. Da må det være på min neste «Paris bucket list». Elsker Ralph sitt interiør, ikke minst hans Hamptons stil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *