ChicAntique,  HJEM,  INTERIOR,  Lene Bjerre

Maison&Objet Paris 18-22. januar 2019

Maison&Objet Paris er et «must» for alle som driver med interiør. To ganger i året, i september og januar, åpner Maison&Objet Paris dørene og byr på alt du kan tenke deg innen interiør og design. Med nesten 3000 utstillere fra over 60 land, over 130 000m² utstillingslokale, og nesten 90 000 besøkende har denne messen i løpet av 20 år bygd seg opp til å bli et av verdens viktigste møtested for interiørbransjen.

Maison&Objet Paris er en opplevelse å få med seg og bør finnes på enhver interiørelskers «bucket list». Messen er forbeholdt profesjonelle og man kan ikke detaljhandle der. Men hvis man har en interiørbutikk, har lyst til å åpne en interiørbutikk eller kjenner noen man kan bli med, så må man ta turen. I tillegg til å være en fantastisk opplevelse i seg selv, så ligger messen i Paris og det er jo ingen dårlig destinasjon for en «jobbreise»;)

For mer informasjon se her: Maison&Objet Paris

I de 14 årene jeg drev «CamillaK» var jeg så heldig å få besøke denne messen mange ganger. Disse «jobbreisene» er noe av det jeg savner mest ved å ikke lenger drive butikk. For en liten smakebit fra messen, så legger jeg ved noen bilder fra noen av «CamillaK» sine leverandørers nyheter for våren…

LeneBjerre

 

ChicAntique

 

RichmondInteriors

 

SILK-KA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *