CAMILLAK,  HJEM,  INTERIOR,  Lene Bjerre

Lene Bjerre

«Lene Bjerre», dansk eleganse i over 40 år.

«Lene Bjerre» var en av «CamillaK» sine første leverandører og har du kjøpt gardiner hos «CamillaK» er sjansen stor for at de kom fra nettop «Lene Bjerre» .

 

 

«Lene Bjerre» er en klassisk dansk designer av stoffer, pyntegjenstander og møbler. Nye kolleksjoner, som følger skandinaviske trender, kommer vår og høst. I tillegg har de hvert år fantastiske jul og påske kolleksjoner.

 

 

Få lager julepynt som «Lene Bjerre». I dag hvor mange satser på volum, lav kvalitet og tilsvarende lave priser på julevarer, så velger «Lene Bjerre» høy kvalitet. I god «less is more» tankegang designer de julepynt som er ment å vare i generasjoner.

 

 

Det er jo tradisjonene som gir den gode julestemningen. Jeg skriver ofte på årstallet, når jeg kjøper julepynt. Det er så herlig å ta frem gamle tidløse juledekorasjoner, pynte eller henge dem på treet og tenke hvordan livet var det det året de ble kjøpt…

 

 

Hvis du vil finne en butikk nær deg,  som selger de vakre tingene fra «Lene Bjerre», se her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *